El Port de Tarragona instal·larà 20.000 metres de fibra òptica per millorar la seva connectivitat

Les obres començaran abans d'acabar l'any i suposaran una inversió de mig milió d'euros

Una imatge d'una connexió de fibra òptica. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L'ampliació del servei de xarxa de fibra òptica del Port de Tarragona posarà en marxa un "punt neutre" dins del recinte portuari per acollir els futurs racks de distribució per als diferents operadors.

El Port de Tarragona està a punt de començar el desplegament de 20.000 metres de fibra òptica per millorar la connectivitat dins del seu perímetre i potenciar la seva competitivitat. Es tracta d'una inversió de 520.000 euros i és previst que les obres comencin en l'últim trimestre d'enguany.

L'ampliació del servei de xarxa de fibra òptica del Port de Tarragona posarà en marxa un "punt neutre" dins del recinte portuari per acollir els futurs racks de distribució per als diferents operadors. La creació del "punt neutre" donarà servei perquè les empreses es puguin connectar a la xarxa amb l'objectiu de millorar les comunicacions i l'assistència digital a la comunitat portuària.

L'ampliació i millora de fibra òptica forma part del pla de digitalització que està implementant el Port de Tarragona. Aquest pla consisteix a incorporar els avantatges tecnològics en la gestió i en la logística del Port per augmentar la competitivitat i afrontar amb garanties els reptes planteja la revolució tecnològica en la logística i en el món portuari.

Notícies relacionades