Una productora de mel d'El Perelló rep un premi de l'Associació Espanyola del Luxe

Mel Muria, que el 2014 va llençar al mercat la seva línia artMuria, ha estat descrita "una experiència sensorial inigualable”

Un moment de l'entrega del premi a Rafel Muria, president d'artMuria
Redacció / El Perelló

Segons Luxury Spain, Mel Muria és l’única membre de l’associació que forma part del sector agrícola.

Una empresa centenària de mel d’El Perelló, Mel Muria, ha rebut el premi “Diamant d’Excel·lència” de l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain). Mel Muria, fundada fa 200 anys, és l’unic membre d’aquesta associació en el sector agrícola i la qualitat de la seva mel, tal com l’ha descrit Cristina Martín Blasi, presidenta executiva de Luxury Spain, “ofereix viure una experiència sensorial inigualable”.

L'equip de Mel Muria va llançar el 2014 la seva gamma de mel de luxe artMuria. Quatre varietats de mel (Taronger, Romaní, Alta Muntanya i Bosc) d'excel·lent qualitat, que tripliquen els nivells de pol·len d'una mel normal i que en l'actualitat ja s'exporten a més de 15 països.

Xavier Pallarès, Delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, va posar de relleu que "artMuria és l'exemple d'una empresa familiar que ha aconseguit situar les Terres de l'Ebre al món".

ArtMuria va ser guardonada amb tres estrelles als premis londinencs Great Taste 2019.

Notícies relacionades