Dow entrega els Sustainability i Solutionism Awards a alumnes de la URV

Els premis són fruit d'un conveni de col·laboració entre l'empresa i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química (ETSEQ)

Una imatge dels premiats durant l'acte. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

María Dolores Sánchez, en la categoria Solutionism Award i Jordi Díaz, Hammam Ahmed Hammam, David  Millan, Francesc Domènech i Ajay Manhas en la categoria Sustainability Award van ser els guanyadors dels premis.

María Dolores Sánchez, en la categoria Solutionism Award i Jordi Díaz, Hammam Ahmed Hammam, David  Millan, Francesc Domènech i Ajay Manhas en la categoria Sustainability Award van ser els guanyadors dels premis que Dow Tarragona entrega de fa anys arran d’un conveni amb l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química (ETSEQ) de la URV. Els premis, segons la companyia, tenen l’objectiu de “desenvolupar professionals més complets i afavorir la inserció laboral dels titulats”.

Així, Sánchez va rebre el premi per “l’excel·lència acadèmica” i aconsegueix, d’aquesta manera, la matrícula del primer curs del màster en Enginyeria Química i la possibilitat de fer les pràctiques a Dow. Per la seva banda, els premiats en la categoria Sustainability Award van guanyar després de fer un projecte on havien de dissenyar una planta química per a produir 50.000 tones d’àcid fòrmic l’any tenint en compte els criteris de sostenibilitat de Dow per a l’any 2025.

Notícies relacionades