Sport No Limit Travel aterra a Redessa

Aquesta agència de viatges i esdeveniments esportius especialitzada en ciclisme, "running" i triatlons ocupa un local de més de 300 metres quadrats

Una imatge dels responsables d'Sport No Limit Travel i la consellera delegada de Redessa, Teresa Pallarès. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Sport No Limit Travel té actualment 10 treballadors i arran de la seva fusió amb Running Solutions ha creat la nova marca Sport No Limit Group i treballa amb la previsió d'organitzar al voltant de 15 esdeveniments esportius a la demarcació de Tarragona de cara a l'any vinent.

Redessa compta amb una altra empresa que ha decidit establir-se a les seves instal·lacions. Sport No Limit Travel, una agència de viatges i esdeveniments esportius especialitzada en ciclisme, running i triatlons, ocuparà un espai de 300 metres quadrats. L'empresa ofereix des de suport logístic per a organitzadors de curses i esdeveniments esportius, contractació d'hotels, estades d'entrenament i paquets de vacances esportives, entre d'altres.

La regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de Redessa, Teresa Pallarès, ha destacat "la possibilitat d'establir col·laboracions entre Sport No Limit Travel i la ciutat, per tal de potenciar el turisme esportiu o bé complementar l'oferta lúdica del turisme de negocis i la idoneïtat de les instal·lacions de Redessa per adaptar-se a les necessitats de tota mena d'empreses".

Sport No Limit Travel té actualment 10 treballadors i arran de la seva fusió amb Running Solutions ha creat la nova marca Sport No Limit Group i treballa amb la previsió d'organitzar al voltant de 15 esdeveniments esportius a la demarcació de Tarragona de cara a l'any vinent, entre els quals destaca la Challenge Salou, la Marató de Tarragona, la Mitja Marató de Cambrils i el circuit de Triatló Just Tri, que inclou diverses localitats.

Notícies relacionades