La direcció d'IQOXE expressa el condol per les víctimes i assegura la continuïtat de l'empresa

El conseller executiu, José Luis Morlanes, afirma que s'ha obert una investigació interna per conèixer els motius de l'explosió a la planta

Vista general de la planta d'IQOXE. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

Morlanes ha assegurat que l’empresa “ha fet les coses bé” i que “des del primer moment hem ofert la màxima col·laboració als Bombers i a Protecció Civil en els seus treballs”.

José Luis Morlanes, conseller executiu d’IQOXE, l’empresa química dedicada a la producció d’òxid d’etilè que es troba al polígon sud de Tarragona i que ahir va patir un greu accident, ha expressat el condol a les dues víctimes de l’incident (un treballador de la planta i un veí de Torreforta) i ha assegurat que l’empresa continuarà la seva activitat i garantirà els 120 llocs de treball. "Hem estat absolutament coordinats en tot moment amb les autoritats i hem seguit les seves instruccions. La nostra prioritat és acompanyar les famílies en aquests moments", ha dit.

Morlanes ha afirmat que s’iniciarià una investigació interna per saber perquè es va produir l’explosió, l’origen de la qual, ha afirmat, desconeix. "Estem convençuts que hem fet les coses bé. Des del primer moment hem ofert la màxima col·laboració als Bombers i a Protecció Civil en els seus treballs, que agraïm profundament, la consciència que tenim és que hem estat absolutament coordinats; estem convençuts que ho hem fet bé i que vam comunicar", ha manifestat mentre afegia: "Era un accident notori, era una explosió al parc químic; el dispositiu de Bombers hi va intervenir en qüestió de minuts, hem treballat colze a colze""

Notícies relacionades