La Fira Centre Comercial tanca el 2019 amb un augment del 8% en afluència de públic i un 5% en vendes

Els mesos d'estiu van concentrar la major part de la presència de visitants, un 34% del total, i destaca l'increment d'espectadors al cinema

Una imatge de l'edifici de la Fira. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Dels clients que van accedir a La Fira Centre Comercial l'any passat en vehicle, un 60% procedien del Baix Camp i la resta venien de les altres comarques però especialment del Tarragonès, l'Alt Camp i la Conca de Barberà. També és destacable la presència de persones arribades del Priorat, el Baix Ebre, la Ribera d'Ebre o el Baix Penedès.

La Fira Centre Comercial ha registrat unes bones dades al tancament de l’exercici del 2019. Segons informa aquesta entitat, l’any passat va augmentar en un 7,9% l’afluència de visitants en relació amb el 2018. Els mesos d’estiu, de juny a setembre van concentrar aquesta afluència fins a arribar al 34% del total. Pel que fa a les vendes, l’augment respecte al 2018 va ser del 5%.

Els responsables de La Fira van destacar l’augment d’espectadors en els cinemes Axion, que va créixer en un 9,2%. Durant el 2019 es van obrir sis nous comerços (Udon, Kiwoko, Tezenis, Koröshi i Snipes i Storie Italiane - Reus Paris Londres).

Un 60% dels clients accedeixen a La Fira Centre Comercial a peu o que un 37% del total de visitants que van arribar en cotxe procedien de la mateixa ciutat de Reus, seguits per percentatge destacables de persones arribades des de Vila-seca o Cambrils entre altres poblacions.

Per comarques, dels clients que van accedir a La Fira Centre Comercial l'any passat en vehicle, un 60% procedien del Baix Camp i la resta venien de les altres comarques però especialment del Tarragonès, l'Alt Camp i la Conca de Barberà. També és destacable la presència de persones arribades del Priorat, el Baix Ebre, la Ribera d'Ebre o el Baix Penedès.

Notícies relacionades