Quadis adquireix el concessionari de Kia al Camp de Tarragona

L'establiment operarà sota la marca Garancar i suposa la tercera compra de Quadis des de l'inici del 2019

Una imatge de nou concessionari adquirit per Quadis. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L’empresa té previst construir tres nous concessionaris a Tarragona, Reus i Valls.

Quadis s'ha fet amb el concessionari Kia del Camp de Tarragona i continua la seva expansió per les comarques tarragonines. L'empresa ja gestiona les actuals instal·lacions situades a Tarragona i Reus sota el nom de Garancar, que serà qui també gestionarà aquest establiment recentment adquirit. Es tracta de la tercera compra de Quadis des de començaments del 2019.

Els plans de la companyia impliquen construir tres nous concessionaris a Tarragona, Reus i Valls. Les obres dels dos primers, ja en marxa, està previst que finalitzin en el primer trimestre de 2020 i suposin una inversió de 3,5 milions d'euros. En total, més de 3.500 m² de superfície situats en la carretera de València 220 a Tarragona i en la C/ Recasens i Mercadé, 51 de Reus. Pel que fa a Valls, la companyia té previst obrir unes noves instal·lacions durant el primer semestre de 2020.

En tots ells, la concessió comercialitzarà tota l'extensa gamma de vehicles de KIA incloent tots els models electrificats de la marca (vehicles híbrids, híbrids endollables i vehicles 100% elèctrics).

«KIA és una de les marques que més expectació està despertant en el mercat, no només per l'arribada de nous models que posen l'accent en el disseny, sinó també per la posada en marxa de sistemes de propulsió electrificats. Totes dues qüestions han portat a KIA a aconseguir un nou rècord de vendes en aquest 2019 i estem convençuts que impactaran positivament en els nostres resultats», diu Leonard Casellas, nou gerent de Garancar.

Notícies relacionades