TEPSA estrena les seves noves instal·lacions al Moll de la Química

Es tracta de la primera fase d'un projecte que ja preveu una segona part de 14.000 metres cúbics d'emmagatzematge més i una inversió de quatre milions d'euros

Una imatge d'un vaixell atracat a les noves instal·lacions de TEPSA. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

A més, es construiran nous tancs de fins a 50.000 metres cúbics, un fet que provocarà que les instal·lacions de TEPSA al Port de Tarragona tinguin una capacitat per sobre dels 103.000 metres cúbics.

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, i la directora general de l’empresa TEPSA, Nuria Blasco, han presentat avui les noves instal·lacions que aquesta companyia té al Moll de la Química del port, tot just en la primera operativa de descàrrega. Es tracta d’una primera fase que ja contempla la segona, que tindrà 14.000 metres cúbics més d’emmagatzematge i suposarà una inversió de quatre milions d’euros. A més, es construiran nous tancs de fins a 50.000 metres cúbics, un fet que provocarà que les instal·lacions de TEPSA al Port de Tarragona tinguin una capacitat per sobre dels 103.000 metres cúbics.

Cruset ha destacat l’aposta de TEPSA per Tarragona, ajudant al Port a formar part del hub químic de referència al Mediterrani.

Notícies relacionades