Electium, nou patrocinador de la Fundació Futbol Base Reus

Les samarretes del club i les xarxes socials lluiran el nom de la marca i l'acord permetrà assegurar el futur de l'entitat esportiva

Una imatge de la presentació de l'acord. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

L’acord entre la Fundació Futbol Base Reus i l’empresa Electium, de Mémora, és un gran pas endavant per assegurar la continuitat d’un projecte que compta amb 230 esportistes repartits entre les diverses categories de formació. 

La Fundació Futbol Base Reus ha rebut el suport d’Electium, una empresa de serveis de Mémora, que garantirà la continuïtat de la feina d’aquesta entitat esportiva, que es dedica a preservar la tasca formativa iniciada al seu moment pel Club Reus Deportiu.

Dins la Fundació hi ha un total de 230 esportistes inscrits en els diferents equips de l’entitat, entre els quals, un que juga a la lliga Genuine. Segons els responsables de la Fundació Futbol Base Reus, l’acord permetrà mantenir gairebé el 90% de l’antic gruix de categories del club roig-i-negre. A canvi, el nom d’Electium apareixerà en les samarretes dels equips de la Fundació així com a la web i les xarxes socials.

A la signatura del conveni hi ha assistit Xavier Castro, president de la Fundació i Chirstian Gimeno, fierctor d’Electium i representant del grup Mémora.

Notícies relacionades