Tarragona Impulsa ofereix tallers d'orientació laboral

Va dirigit a persones que busquen feina i la formació es farà en diferents centres cívics i espais de tota la ciutat

Una imatge d'arxiu d'una formació a Tarragona Impulsa. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Durant les càpsules i tallers, els participants treballaran aspectes com les estratègies per cercar feina per a les temporades de Setmana Santa o estiu; les habilitats i competències necessàries per accedir i consolidar un lloc de treball, així com la recerca de feina per Internet.

Tarragona Impulsa ha decidit posar en marxa una sèrie de tallers i càpsules formatives per orientar laboralment a aquelles persones que busquen feina. La primera càpsula formativa tindrà lloc el 28 de febrer al Centre Sociocultural de la Part Alta on es proporcionaran eines per cercar feina per al període de Setmana Santa. Les activitats formatives, que es duran a terme fins al juny, tindran lloc a diferents centres cívics i espais de la ciutat i a la seu de Tarragona Impulsa a Espai Tabacalera.

Durant les càpsules i tallers, els participants treballaran aspectes com les estratègies per cercar feina per a les temporades de Setmana Santa o estiu; les habilitats i competències necessàries per accedir i consolidar un lloc de treball, així com la recerca de feina per Internet. També s'han dissenyat itineraris d'acompanyament en el procés de cerca de feina, que inclouen tant sessions formatives grupals com sessions d'assessorament individual.

"Aquest projecte permet donar eines d'autonomia als participants i ajuda a millorar l'ocupabilitat a veïns i veïnes de Tarragona que necessiten suport professional en la cerca de feina", diu Manel Castaño, regidor d’Ocupació de l’Ajuntament de Tarragona. En aquesta edició, els tallers s'ofereixen a la seu de Tarragona Impulsa (Espai Tabacalera) i als centres cívics i espais de la Part Alta, Campclar, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador. Durant l'any passat unes 250 persones van participar d'aquestes accions formatives.

Les accions formatives al Centre Sociocultural de la Part Alta i Espais de Trobada de Campclar estan subvencionades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball als Barris.

Notícies relacionades