Epocauto tanca les portes de la 20a edició com a referent de l'exposició de vehicles clàssics

La mostra, que s'ha fet aquest cap de setmana a les instal·lacions de firaReus, ha ocupat un espai de 65.000 metres quadrats

Una exposició de vehicles Ferrari a Epocauto. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Epocauto ha comptat amb la participació de 14 clubs automobilístics de la demarcació i un total d’uns 50 expositors.

Epocauto, la fira dedicada a l’exposició i venda de motos i cotxes clàssics, va tancar ahir les portes al públic després de tot un cap de setmana d’activitat. En l’edició que complia el vint aniversari, Epocauto va congregar 14 clubs automobilístics de la demarcació i una cinquantena d’expositors en una fira que es va desplegar en un espai de 65.000 metres quadrats a les instal·lacions de firaReus.

De les activitats programades amb motiu del vintè aniversari d'Epocauto, va destacar l'exposició "20 anys de pel·lícula" que va tenir una molt bona acollida entre el públic assistent a la fira. Per la seva banda, la mostra de vehicles Ferrari també va generar molt interès entre els visitants.

En el marc d'Epocauto, es va organitzar la Trobada d'Entitats del Motor (TEM), que es va dur a terme diuemenge al matí i que enguany ha complert 10 anys. Aquest acte va aplegar a aficionats als vehicles clàssics i va comptar amb la presència de la regidora d'Economia i Coneixement, Teresa Pallarès.

Epocauto donarà pas a la fira Km0 que es farà aquest cap de setmana a firaReus.

Notícies relacionades