L'Autoritat Portuària es presenta com el "port de l'Aragó" a Saragossa

El president Josep Maria Cruset ha explicat els projectes a Aragón Plataforma Logística davant més de 60 empresaris aragonesos

Cruset durant la conferència. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Saragossa

Durant la conferència, el president del Port ha fet incís en la inversió de 150 milions prevista fins a 2024, un fet que provocarà que els trànsits de mercaderies augmentin entre dos i quatre milions de tones l'any. Tot això comportarà la creació de fins a 3.500 nous llocs de treball.

El Port de Tarragona ha presentat els seus projectes de futur a Aragón Plataforma Logística. El president de l’APT, Josep Maria Cruset ha pronunciat una conferència que duia el nom de “Tarragona, puerto de Aragón. Proyectos de futuro”, en què ha explicat les inversions, millores i bondats de les instal·lacions portuàries a més de 60 empresaris aragonesos al Parque Empresaral de la Expo de Saragossa. “Tarragona és el port natural d’Aragó, de la mateixa manera que els aragonesos tenen a Tarragona la seva platja”, ha dit Cruset.

El màxim dirigent del Port ha destacat les obres de la Terminal Intermodal de Guadalajara, la licitació per la construcció del Moll de Balears per a creuers, el desenvolupament del moll de la Química o la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL), entre altres. Sobre aquesta última, la ZAL, Cruset va destacar que suposava una ampliació del 20% de la superfície del Port.

Durant la conferència, el president del Port ha fet incís en la inversió de 150 milions prevista fins a 2024, un fet que provocarà que els trànsits de mercaderies augmentin entre dos i quatre milions de tones l’any. Tot això comportarà la creació de fins a 3.500 nous llocs de treball.

“El tràfic de contenidors i els ports secs de productes agroalimentaris són les apostes per a consolidar l’hinterland del Port a l’Aragó”, a apuntat Cruset.

Notícies relacionades