La tercera edició de la jornada Treballa al Turisme acull més de 650 persones

Aquesta iniciativa organitzada per la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) pretén trobar gent interessada a treballar en el sector turístic i de la restauració

Una imatge de la jornada. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Vila-seca

En total han participat més de 35 empreses que han ofert més de 800 llocs de feina.

L’establiment OH!TELS La Hacienda situat a La Pineda (Vila-seca), ha estat la seu de la tercera edició de la jornada “Treballa al Turisme” que ha organitzat la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT). Aquesta trobada té l’objectiu d’atreure persones interessades a treballar en el sector del turisme i la restauració. Segons els organitzadors, un total de 650 persones han passat per les taules que les més de 35 empreses participants han disposat a les instal·lacions de l’esmentat hotel i que oferien fins a 800 llocs de feina.

"Estem molt contents per la rebuda d'aquesta edició. Això també demostra que la gent té ganes de treballar al turisme, hem percebut un molt bon clima durant la jornada amb molta gent amb ganes de treballar, que és el que valoren molt les empreses", diu Eduard Farriol, president de la FEHT. El pròxim 12 de març aquesta federació hotelera celebrarà la primera edició d’aquesta jornada a Amposta.

Notícies relacionades