Els treballadors de Borges donen 36 litres de sang

La iniciativa s'emmarca dins del Dia Vermell i hi han participat 85 treballadors que han fet la seva donació al Banc de Sang i Teixits de Catalunya

Un parell de treballadores de Borges en el moment de fer la donació de sang. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

L'acció va ser proposada pels empleats i s'ha acollit a la campanya del Banc de Sant que té el lema "Dona el millor de tu. Dona sang".

Els empleats de Borges International Group han mostrat la seva cara més solidària al fer una donació de fins a 36 litres de sang al Banc de Sant i Teixits de Catalunya. La iniciativa que han dut a terme 85 treballadors dels centres de Reus i Tàrrega s’emmarca dins del Dia Vermell de Borges que compta amb 10 edicions i que té una finalitat solidària. L’acció va ser proposada pels empleats i s’ha acollit a la campanya del Banc de Sant que té el lema “Dona el millor de tu. Dona sang”.

Segons el Banc de Sang, que va desplaçar una unitat mòbil a les instal·lacions de Borges, a Catalunya es necessiten fins a 1.000 donacions diàries. Borges col·labora també amb aquest organisme tot donant productes pels voluntaris que participen en la Marató de Donació de Sang del Baix Camp.

Notícies relacionades