La Cambra de Reus vol que els ens camerals vehiculin els ajuts a les empreses

L'entitat reusenca assegura que la xarxa de cambres arreu de l'estat pot ser clau per injectar la liquiditat de diners públics a les companyies

Una imatge de la Cambra de Comerç de Reus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El president de la Cambra de Reus, Jordi Just, ha destacat la proximitat de les cambres al teixit productiu

Les Cambres de Comerç volen tenir un paper protagonista en els ajuts a les empreses que ha anunciat el president del govern central, Pedro Sánchez, aquesta tarda. El president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, diu que el sistema cameral de tot l'estat pot ser un instrument ideal per canalitzar aquests recursos. Com també pot fer amb altres línies de suport a les empreses que impulsin la Generalitat, la Unió Europea o altres organismes. "A partir d'ara caldrà molta agilitat perquè aquesta injecció econòmica garanteixi la liquiditat de les empreses", diu mentre afegeix que "la capil·laritat de les cambres pot ser molt important perquè aquest procés es faci d'una manera ràpida i eficient. Estem acostumats a tota mena de tramitacions sempre pensant en els interessos de les empreses i volem oferir aquesta capacitat en aquest moment tan complex per a tots".

Just també ha destacat la proximitat de les cambres al teixit productiu i ha posat com exemple la cambra que ell presideix, la de Reus, que es troba en un procés descentralitzador que li permet treballar amb els Consells Comarcals.

Notícies relacionades