PortAventura presenta un ERTO que afecta més de 300 empleats

Són treballadors d'estructura dedicats a serveis centrals i a gestió corporativa

Una imatge d'una de les atraccions de PortAventura. FOTO: ACN.
Redacció / Vila-seca

El complex turístic, amb cinc milions de visitants anuals, preveia encetar la temporada del 25è aniversari el 27 de març.
 

PortAventura World ha presentat un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) per causa de força major "degut a l'obligació de mantenir tancat el complex, decretada per les autoritats sanitàries". Segons la companyia, la mesura s'aplicarà únicament a aquelles persones que hagin d'interrompre l'activitat laboral pels efectes del coronavirus, i inclou 312 persones d'estructura dedicades a serveis centrals i gestió corporativa. L’empresa ha decidit complementar les prestacions econòmiques regulades pels ERTO fins al 90% del salari de cada empleat. L'expedient s'aplicarà des de divendres i mentre duri la causa de força major, segons l'empresa.

PortAventura World ha apuntat que analitzarà la situació de forma continuada i que mantindrà un contingent de persones que permeti assegurar la continuïtat del negoci durant aquest període. El complex turístic, amb cinc milions de visitants anuals, preveia encetar la temporada del 25è aniversari el 27 de març.

En un comunicat, l'empresa afegeix que, des que va començar l'extensió de la covid-19, va cancel·lar els viatges a zones de risc, i l'assistència a esdeveniments i fores. A més, va reforçar les mesures de neteja i va crear protocols i pautes d'actuació per a les diferents àrees del complex.

Notícies relacionades