La DO Terra Alta demana a la Generalitat que els viticultors es puguin acollir a un ERTO

Davant la situació de crisi econòmica arran del coronavirus, des de l'entitat també es sol·licita al Govern l'ajornament dels prèstecs i les hipoteques

Una imatge del raïm abans de la collita. FOTO: ACN.
Redacció / Gandesa

El Consell Regulador de la DO Terra Alta 'està estudiant la possibilitat d'ajornar tots els pagaments que sigui possible per alleujar la càrrega dels socis i sòcies mentre segueixen en peu les mesures derivades de la declaració de l'estat d'alarma.

La Denominació d’Origen Terra Alta ha decidit moure fitxa per defensar els interessos dels viticultors i pagesos adscrits a la seva demarcació. Així, responsables de la DO van mantenir diferents reunions el Delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, i la presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà, on van demanar una sèrie de mesures per tal de minimitzar l’impacte econòmic arran del coronavirus.

D’aquesta manera, els responsables de la DO Terra Alta van sol·licitar que les empreses que ho necessitin es puguin acollir a un ERTO de força major, així com l'ajornament de quotes de préstecs i hipoteques per al sector agrari. Segons el Consell Regulador de la DO Terra Alta, des de l’entitat s'està estudiant la possibilitat d'ajornar tots els pagaments que sigui possible per alleujar la càrrega dels socis i sòcies mentre segueixen en peu les mesures derivades de la declaració de l'estat d'alarma.

Notícies relacionades