La Cambra de Reus i SECOT assessoren empreses en dificultats

El conveni entre ambdues entitats preveu que els membres de SECOT aportin de manera gratuïta els seus coneixements i experiència en gestió empresarial

Una imatge d'arxiu de la Cambra de Comerç de Reus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Fa uns dies l’ens cameral va posar a disposició dels seus membres un assessorament legal online amb el despatx Roca Junyent.

La Cambra de Comerç de Reus ha posat en marxa una altra iniciativa per tal de donar suport als empresaris en aquests moments de dificultats econòmiques arran de l’epidèmia de coronavirus. Si fa uns dies l’ens cameral va posar a disposició dels seus membres una assesoria legal online amb el despatx Roca Junyent i encara una mica abans també va orientar en relació a l’expedició dels certificats de mobilitat dels treballadors, ara la Cambra i la delegació a les comarques de Tarragona de l'associació d'antics empresaris i directius SECOT han signat un conveni de col·laboració per reforçar el suport a les empreses en dificultats davant la COVID-19. El conveni preveu que els membres de SECOT aportin de manera gratuïta els seus coneixements i experiència en gestió empresarial a les empreses de la demarcació de la Cambra que afrontin situacions de dificultat provocades per l'Estat d'Alarma decretat per fer front al coronavirus.

"Hi ha moltes empreses, especialment les petites, que no poden permetre's un assessorament professional i que, tot i l'escenari advers, aplicant mesures de gestió poden superar aquest mal tràngol", diu Joan Veciana, president de SECOT. Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, explica que "el nostre objectiu és que cap empresa tanqui, per això estem posant tots els nostres recursos per ajudar-les en aquest moment de dificultat".

La Cambra de Comerç de Reus ofereix a les empreses de la demarcació una línia d'atenció permanent per orientar les empreses davant de qualsevol casuística o situació derivada de les restriccions actuals.

Notícies relacionades