L'Escola Internacional del Camp garanteix l'escolarització pel pròxim curs amb un model mixte presencial-virtual

Els responsables del centre educatiu asseguren que poden cobrir tots els cursos, des de P1 i fins a Batxillerat

Una imatge d'una classe presencial a l'EIC. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

L'escola està treballant en un pla "COVID-19 free" que instaurarà les mesures d'espais, horaris, condicions de seguretat i higiene necessàries per a poder tornar a l'educació presencial quan això sigui possible.

El confinament provocat per l’epidèmia de coronavirus ha obligat els centres escolars a buscar fórmules per mantenir el contacte amb els alumnes i continuar impartint continguts. Així, l’Escola Internacional del Camp (EIC), ha presentat un pla que garanteix l’escolarització pel pròxim curs en tots els seus nivells, des de P1 i fins a Batxillerat. El sistema contempla escola presencial (com era fins ara), escola virtual (com s'està fent en aquests dos darrers mesos) i híbrid (combinació d'escola presencial i virtual) funciona amb classes obertes (avançant matèria en la mesura en què és possible), suport a l'alumnat i famílies, incloent el suport lingüístic quan és necessari també el psicològic. L'alumnat té unes rutines instaurades des del primer dia, amb uns horaris establerts per a les classes, les tutories i les connexions individuals en el cas que sigui necessari.

"Estem seguint el nostre pla curricular en cada etapa, adaptat a les noves circumstàncies, el que ens permet continuar fent una educació interactiva i inclusiva", diu Jonathan Day, director de l’EIC.

En el context actual, l’EIC té intenció d'allargar el curs fins al juliol i començar el proper a partir de l'1 de setembre. Pel que fa als més petits, l'EIC es planteja que siguin els primers a tornar el proper curs, sempre amb espais duplicats i garantint totes les mesures de seguretat i higiene necessàries. En aquest sentit, l'escola està treballant en un pla "COVID-19 free" que instaurarà les mesures d'espais, horaris, condicions de seguretat i higiene necessàries per a poder tornar a l'educació presencial quan això sigui possible.

Notícies relacionades