L'epidèmia de coronavirus ha provocat la cancel·lació de 22 creuers i 26.000 passatgers fins ara

Tot i això, la Taula Institucional de Creuers no dona per perduda la temporada i té unes previsions fins a finals d'any de 31 escales i més de 71.000 creueristes

Una imatge de la reunió telemàtica de la Taula Institucional de Creuers. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

La Taula, que es reuneix cada tres mesos, ha comptat amb la presència per primera vegada de l'Agència Catalana de Turisme i l'Ajuntament de Vila-seca.

Els membres de la Taula Institucional de Creuers es resisteixen a donar per perduda la temporada i han acordat, en una reunió telemàtica d’aquest matí, reiniciar la campanya “des del primer moment que sigui possible”. Sempre, però, amb les màximes mesures sanitàries, segons els presents.

D’aquesta manera, les previsions pel 2020 es xifren en 31 escales (vaixells que atracaran al Port de Tarragona) amb un total de 71.290 creueristes. Segons la planificació de la Taula, el mes d’octubre serà qui més càrrega d’escales i passatgers aportarà, amb 27.730 creueristes.

La cancel·lació de creuers entre abril i juny ha representat 22 vaixells menys i 26.000 passatgers que no ha fet parada a Tarragona.

La Taula, que es reuneix cada tres mesos, ha comptat amb la presència per primera vegada de l’Agència Catalana de Turisme i l’Ajuntament de Vila-seca.

Notícies relacionades