Nedant prop de les tonyines, però amb distància de seguretat entre humans

Balfegó enceta la temporada de TunaTour amb un protocol de seguretat per evitar contagis entre els banyistes

Un client de TunaTour nedant entre tonyines. FOTO: CEDIDA.
Redacció / L'Ametlla de Mar

La d’enguany serà la vuitena temporada d’aquesta activitat que permet els clients nedar entre tonyines vermelles al Mediterrani.

L’empresa Balfegó, coneguda per la cria de tonyines al mar, ha dissenyat un estricte protocol de seguretat que li permetrà obrir una de les seves principals atraccions, TunaTour, aquest estiu. TunaTour consisteix en la possibilitat que els passatgers d’un catamarà nedin amb tonyines vermelles, les mateixes que l’empresa cria per a després vendre-les com a producte de qualitat.

Ara, i arran de l’epidèmia de la Covid-19, Balfegó ha establert un protocol que inclou en la prevenció des d’abans que el passatger pugi al vaixell. Així, l'oficina del port estarà equipada amb catifes desinfectants i on serà obligatori l'ús de mascareta -a partir de 6 anys- i del dispensador de gel hidroalcohòlic, i on es controlarà la temperatura dels viatgers.

El catamarà —que ha reduït l’aforament un 50%—  estarà equipat amb catifa desinfectant a l'entrada i dispensadors de gel distribuïts per tot el seu espai, i es controlarà la distància de seguretat entre els passatgers durant el viatge a les piscines de Balfegó - situades a dues milles i mitja de la costa, davant de l'Ametlla de Mar (Tarragona) - i la degustació gastronòmica.

De cara al bany amb les tonyines, s'han marcat itineraris i s'han instal·lat boies a les piscines per delimitar còmodament la distància entre els banyistes per tal que puguin gaudir de l'experiència amb la confiança d'estar en un entorn segur.

Notícies relacionades