Pep Moreno, nou membre del Consell d'Experts de l'Associació d'Hostaleria de la Província de Tarragona

El conegut xef del restaurant Deliranto, amb una estrella Michelin, ja era president de l'AEH Salou

Redacció / Salou

Amb Moreno, ja són set els membres del Consell d’Experts de l'Associació d'Hostaleria de la Província de Tarragona

Pep Moreno ja forma part del Consell d'Experts de l'Associació d'Hostaleria de la Província de Tarragona després d’un acte que s’ha formalitzat avui. El conegut xef del restaurant Deliranto de Salou va aconseguir una estrella Michelin fa unes mesos i ja formava part de l'Associació d'Hostaleria (AEH) Salou, de la qual n’és el president.

“és un dia feliç i alegre, no puc deixar de pensar en companys de professió que tancaran portes i en que la situació que estem vivint és greu pel nostre sector, però esperem que tot millori", ha dit Moreno, recordant el difícil moment que viu el sector arran de la crisi per la Covid-19, un aspecte que també ha destacat el president de l’AEHT Francesc Pintado.

El Consell d'Experts es va constituir l'any 2018 amb les quatre estrelles Michelin de la Província de Tarragona i amb el director de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, amb l'objectiu d'aglutinar professionals del sector, reconeguts per la seva trajectòria i experiència que, gràcies als seus coneixements, esdevinguessin un referent i un recolzament a l'AEHT, pels 660 socis que en formen part.

L'any 2019, el Consell es va ampliar amb els Sols Repsol de la demarcació i, actualment, és format per Joan Gómez, del Restaurant Miramar; Joan Bosch, de Can Bosch; Ruben Antonio Campos, d'El Rincón de Diego; Jeroni Castell, de Les Moles; Fran López, del Villa Retiro; Jordi Jardí, de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils; i, des d'avui, també, per Pep Moreno, xef del Restaurant 'Deliranto' de Salou.

Notícies relacionades