El càmping Trillas Platja Tamarit crea una zona exclusiva per a clients amb resultats de Covid-19 negatius per PCR

L'establiment assegura que tindrà els resultats dels test en només sis hores i els que accedeixin al nou espai anomenat "Trillas Paradise" podran anar sense mascaretes i sense mantenir la distància de seguretat

Una de les piscines del càmping Trillas Platja Tamarit. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El càmping subvencionarà una part de les proves mèdiques i del seguiment posterior durant l'estada, que tindran un cost aproximat per al client d'uns cent euros.

El càmping Trillas Platja Tamarit ha decidit impulsar una iniciativa que pretèn diferenciar-lo de la competència. Els responsables de l’establiment asseguren que han creat un nou espai “lliure de Covid-19” i que anomenaran “Trillas Paradise” on tots els que hi accediran podran acreditar que no tenen la malaltia. Per aconseguir-ho, el càmping Trillas farà test PCR als que vulguin formar part d’aquesta zona del càmping on es podrà anar sense mascaretar i sense mantenir la distància de seguretat. Només aquells que hagin donat negatiu a la prova hi podran accedir. Segons els responsables de l’establiment, els resultats dels test es tindran en sis hores, a diferència de les 48 hores habituals.

Per tant, el Càmping Trillas Platja Tamarit tindrà dues zones, l’esmentada i exclusiva “Trillas Paradise” i l’altra, habitual, en la que els responsables de l’establiment remarquen que s’extremaran igualment totes les mesures de seguretat habituals per a la Covid-19.

El càmping subvencionarà una part de les proves mèdiques i del seguiment posterior durant l'estada, que tindran un cost aproximat per al client d'uns cent euros. Els usuaris, sota la seva responsabilitat, hauran d’acceptar que 'Trillas Paradise' no pot garantir la total absència de contagis, encara que sí que obre la porta a un nivell de seguretat inèdit fins a la data. Aquells que donin positiu en les proves hauran d'abandonar el càmping i acudir a l'hospital o prendre mesures immediates d'aïllament. En qualsevol cas, l'establiment està obligat a informar dels resultats a l'autoritat sanitària.

"Si la ciència i la tecnologia ens ho permeten, la nostra obligació és utilitzar la imaginació per innovar i ser capaços de fer gaudir al màxim als nostres clients al càmping, que de per si és un entorn 'antivirus' pel sol, la platja, l'oxigen i la natura ", exposa el director, Roger Trillas.

Notícies relacionades