Cambrils comptarà amb una marina xàrter amb capacitat per a 45 amarratges

S'anomenarà Marina Cambrils i serà gestionada per l'empresa BeCharter durant 15 anys

Una imatge de com serà la nova marina xàrter. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Cambrils

BeCharter forma part del grup Hermanos Guasch, una empresa cambrilenca amb delegacions als ports de L'Estartit, Barcelona, Port Ginesta, Cambrils, L'Hospitalet de l'Infant, Sant Carles de la Ràpita i Palma de Mallorca.

El port de Cambrils disposarà d’una marina xàrter, és a dir, una dàrsena d’amarratges on les empreses del sector puguin llogar tota mena d’embarcacions, de vela, motor, motos d’aigua, etc. El pantalà tindrà capacitat per a 40 embarcacions i serà construit i gestionat durant quinze anys per l’empresa BeCharter, que pertany al grup Hermanos Guasch, que ha aconseguit la concessió després d’un concurs públic.

El nou espai s’anomenarà Marina Cambrils, estarà ubicata la part central del Passeig Marítim d’aquesta població i es posarà en marxa l’estiu vinent. Aquesta concessió és una bona oportunitat per desenvolupar les activitats nàutiques i també el turisme de xàrter a la Costa Daurada i a les Terres de l'Ebre, a fi de posicionar-nos al mateix nivell de la resta del territori català i de les Illes Balears”, diu Antoni Subirana, gerent de BeCharter.

L'espai comptarà amb pantalans flotants, finguers, una plataforma fixa a nivell de moll per a oficines, magatzem, control d'accés y banys, així com estarà dotat dels més innovadors sistemes de control de consums i d'una àrea de reciclatge.

Notícies relacionades