PortAventura escurça l'horari d'obertura i tanca un hotel dels quatre que tenia oberts

La decisió es produeix arran de la menor afluència de visitants esperada i enmig dels vetos sobre l'arribada de turistes de països com França, el Regne Unit o Alemanya

Visitants de PortAventura al Dragon Khan amb mascareta. FOTO: ACN.
Redacció / Vila-seca

L'hotel PortAventura romandrà tancat temporalment a partir del 30 de juliol amb la qual cosa l'oferta hotelera quedarà concentrada als hotels de la zona del Far West: Gold River, Colorado Creek i Mansión de Lucy.

PortAventura World ha anunciat un reajustament de l'oferta a partir de l'1 d'agost, enmig dels rebrots de la Covid-19 i dels vetos turístics de països com el Regne Unit, França o Alemanya. Segons informa la companyia, a partir de dissabte el parc temàtic obrirà mitja hora més tard que fins ara, a les 10:30 hores, i tancarà dues hores abans, a les 20 hores. A més, el parc ha decidit tancar un dels quatre hotels que havia obert tot just fa tres setmanes. En concret, l'hotel PortAventura romandrà tancat temporalment a partir del 30 de juliol amb la qual cosa l'oferta hotelera quedarà concentrada als hotels de la zona del Far West: Gold River, Colorado Creek i Mansión de Lucy. PortAventura va reobrir el 8 de juliol amb un 30% de l'aforament.

D'altra banda, fonts dels treballadors han apuntat que l'empresa preveu fer ajustos sobre la plantilla fixa discontínua i aplicar-los un ERTO de tipus parcial. El motiu, segons aquestes fonts, seria una afluència de visitants que està sent inferior a l'esperada.

A més, la companyia ha informat que els socis del Club PortAventura -que disposen de passis anuals-, tindran accés il·limitat. Fins ara tenien la possibilitat d'accedir un màxim de dues vegades al mes a les instal·lacions i ho havien de fer amb reserva prèvia.

També es flexibilitzarà el sistema de reserves per tal d'adaptar-se a l'evolució de les circumstàncies i les necessitats dels visitants. "Els visitants podran accedir qualsevol dia a PortAventura World, segons el calendari d'obertura, les condicions d'entrada i l'aforament disponible", assenyala la companyia.

Notícies relacionades