Salou posa en marxa una oficina d'assessorament als empresaris del sector turístic

S'anomenarà "Aire" i servirà per aportar informació sobre protocols, normatives, ajudes, subvencions i altres aspectes que els ajudin en el desenvolupament de l'activitat dels negocis

El Patronat de Turisme de Salou. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

L'oficina resol dubtes sobre procediments i protocols a seguir davant la COVID-19, informa sobre les certificacions amb les què compta Salou, en matèria de qualitat dels serveis i de gestió mediambiental i facilita el contacte amb el Centre d'Alta Resolució (CAR) de Salou.

Salou compta amb una nova eina d’ajuda als empresaris del municipi. El Patronat de Turisme de la ciutat ha creat una oficina d’assessorament al sector empresarial turístic de la vila. L’oficina rep el nom d’Aire i servirà per oferir informació sobre protocols, normatives, ajudes, subvencions i altres aspectes que l'ajudin en el desenvolupament de la seva activitat.

“Crèiem que era necessari facilitar al màxim l'accés de la ciutadania a la informació i, especialment, per part del sector econòmic i turístic del municipi perquè pugui resoldre, de forma àgil i ràpida, els possibles dubtes i consultes que podrien sorgir", ha dit l’alcalde Pere Granados.

L’oficina resol dubtes sobre procediments i protocols a seguir davant la COVID-19, informa sobre les certificacions amb les què compta Salou, en matèria de qualitat dels serveis i de gestió mediambiental i facilita el contacte amb el Centre d'Alta Resolució (CAR) de Salou, per fer qualsevol consulta relacionada amb la salut.

Notícies relacionades