Cargill i Pintaluba donen equips informàtics a l'Ajuntament de Reus per a fins socials

El material es distribuirà entre persones i unitats familiars de la ciutat que no disposen de medis propis per tenir-ne

Moment de l'entrega dels equips informàtics per part de Cargill i Pintaluba. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

L'objectiu és potenciar la transformació digital amb l'accés als recursos TIC i a la informació entre la ciutadania més vulnerable per combatre l'escletxa digital d'aquest col·lectiu.

Facilitar equipament informàtic a les famílies més vulnerables o amb pocs recursos per tal de potenciar l’accés a les  tecnologies TIC d’aquests col·lectius. Aquest és un dels objectius del pla Reactivem Reus de l’Ajuntament del municipi que està impulsat pel Servei de Tecnologies de la Informació i Telecomunicacions (STIT) i Mas Carandell i que avui ha cristal·litzat en la donació de material informàtic per part de dues empreses, Cargill i Pintaluba.

L'objectiu és potenciar la transformació digital a partir d'una triple actuació. Per una part facilitar l'accés als recursos TIC i a la informació entre la ciutadania més vulnerable per combatre l'escletxa digital d'aquest col·lectiu, per altra qualificar en competències informàtiques bàsiques a aquestes famílies perceptores, les quals hauran d'adoptar el compromís de fer formació, i finalment, per fomentar l'economia circular. Tres actuacions alineades amb diferents Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'OMS l'1 (Fi de la pobresa), 4 (Educació de qualitat), 5 (Igualtat de gènere), 8 (Treball digne i creixement econòmic) i 10 (Reducció de les desigualtats).

Notícies relacionades