Mas La Timba, un oli quilòmetre zero nascut en plena crisi econòmica

Els impulsors del projecte preveuen embotellar 10.000 litres aquesta campanya amb l'objectiu que en siguin 50.000 a cinc anys vista

Ampolles de Mas La Timba. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Riudoms

De moment, la distribució de l'oli, que ha sortit al mercat aquest mes, es fa a través de la pàgina web de la marca (www.maslatimba.com), tot i que els responsables del producte preveuen tenir diferents punts de distribució arreu de Catalunya en poc temps.

En plena segona onada d’una pandèmia que ha deixat molt tocada l’economia de tot el món, un grup d’emprenedors de Riudoms han llençat al mercat un nou oli d’oliva verge extra. Es tracta de Mas La Timba, un oli sorgit de les olives d’aquesta població del Baix Camp.

Els impulsors de la iniciativa són Andreu Fabra Huguet, Joaquim Fabra Gascó i Francisco Fabra Gascó que per aquesta campanya preveuen embotellar un total de 10.000 litres d’oli, però que volen fer créixer aquesta xifra fins als 50.000 litres en un període de cincs anys vista. “La collita de les olives la fem manualment, no utilitzem màquines que espremen l'arbre, ans al contrari, anem les diferents colles que tenim i és un procés manual”, diu Andreu Fabra.

Segons aquests emprenedors, l’oli està tenint molt bona acollida, fins i tot del sector de la restauració: “Cuiners de referència de la zona de Tarragona ens han comentat les bones sensacions que els ha transmès”.

De moment, la distribució de l’oli, que ha sortit al mercat aquest mes, es fa a través de la pàgina web de la marca (www.maslatimba.com), tot i que els responsables del producte preveuen tenir diferents punts de distribució arreu de Catalunya en poc temps.

Notícies relacionades