La Unió de Botiguers de Reus reclama l'obertura de tot comerç els caps de setmana

L'entitat assegura que seria possible aplicant mesures de restricció d'aforament

Una imatge d'un dels eixos comercials de Reus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La Unió de Botiguers de Reus defensa que el comerç de proximitat és segur i fa mesos que s'esforça aplicant amb rigor les mesures de seguretat necessàries.

La Unió de Botiguers de Reus (UBR) ha fet una crida al Govern per tal que permeti que tot el comerç pugui obrir els caps de setmana. D’un temps ençà, aquells establiments que no siguin essencials no poden obrir els caps de setmana i això, segons la UBR, ha provocat aglomeracions, un fet que aquesta entitat considera paradoxal perquè el fet de tancar alguns comerços es fa, segons el Govern, per evitar contagis però amb l’allau massiu en determinats negocis, aquests contagis poden multiplicar-se.

La presidenta de la UBR, Meritxell Barberà diu, a més, que el tancament de determinats sectors del comerç té poc sentit perquè ja existeix un confinament municipal.

La Unió de Botiguers de Reus defensa que el comerç de proximitat és segur i fa mesos que s'esforça aplicant amb rigor les mesures de seguretat necessàries. Per aquest motiu, demana a la Generalitat que revisi aquesta norma que afecta negativament al comerç i que permeti a tot el sector seguir treballant el cap de setmana, de la mateixa manera que ho fa de dilluns a divendres.
 

Notícies relacionades