CaixaBank destina 800.000 euros a projectes socials de la demarcació de Tarragona

Un total de 149 propostes han rebut el finançament de l'entitat en el qual han participat el 77% de les oficines

Un total de 140 entitats s'han beneficiat del finançament de CaixaBank. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El 37% del pressupost s'ha destinat a iniciatives en l'àmbit de la malaltia i discapacitat seguides de l'exclusió social (31%) i la pobresa infantil (16%).

CaixaBank ha destinat 805.782 euros a finançar un total de 149 projectes de caràcter social a la demarcació de Tarragona. L’entitat financera, que ha utilitzat el pressupost cedit per la Fundació La Caixa ha ajudat, d’aquesta manera, 140 entitats de les comarques tarragonines amb un finançament en el qual han participat el 77% de les oficines de CaixaBank a la demarcació.

El 37% del pressupost s'ha destinat a iniciatives en l'àmbit de la malaltia i discapacitat seguides de l'exclusió social (31%) i la pobresa infantil (16%). També s'han recolzat projectes de suport a la gent gran i de foment de la inserció laboral.

Entre les col·laboracions dutes a terme a les terres tarragonines destaquen les següents:

A Tarragona ciutat: Fundació Hospital Sant Pau i Santa Tecla, La Muntanyeta, AECC, Càritas Diocesana de Tarragona, Associació Joventut i Vida, Fundació Rafael de Panasachs.

A Reus: Fundació Pere Mata, F. Rosa Maria Vivar, Down Tarragona, Taller Baixa Camp, Mossèn Frederic Bara i Cortiella, Associació Alzheimer Reus i Baix Camp.

A la Tarragona interior: Assoc. Pro Persones Disminucio Psiquica Conca de Barberà, Arquebisbat de Tarragona, Fundació Vilaniu per l'Atenció a la Dependència.

El Vendrell: Fundació Pau Casals, Fundació Privada Santa Teresa del Vendrell, HH.Carmelitas Teresas de San José, Associació Avancem Junts, Fundació Privada Salut Mental Catalunya.

A la Costa Daurada: Fundació Privada Auditori Josep Carreras, Assoc. Familiars Alzheimer Costa Daurada, Ass.Solidària Sosciathlon, AShofi.

A Amposta: Fundació Serveis Socials del Montsià, Suara, Ass. de familiars malalts mentals Terres de l’Ebre, Fundació Privada Ulldecona. A les Terres de l’Ebre: Hospital i llars de la Sta. Creu de Tortosa, Jeroni de Moraga, Fundació Mercè Pla, Reial Arxicofradia de nostra senyora de la Cinta, Càritas Diocesana de Tortosa.

Notícies relacionades