Wagestream, nova col·laboradora del Clúster TIC Catalunya Sud

L'empresa britànica és una startup de l'àmbit Fintech i el primer proveïdor europeu de sous a temps real

Una imatge del moment de l'acord entre les tres parts. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

El model de Wagesteam desbloqueja el plantejament del pagament mensual i ofereix accés a temps real i diari a la nòmina meritada en qualsevol moment del mes.

El Clúster TIC Catalunya Sud compta des d’avui amb una nova col·laboradora. Es tracta de l’empresa britànica Wagestream, primer proveïdor europeu de sous a temps real que desenvoluparà la seva feina a l’estat espanyol de la mà de Grupo Castilla, una de les empreses fundadores del Clúster.

El model de Wagesteam desbloqueja el plantejament del pagament mensual i ofereix accés a temps real i diari a la nòmina meritada en qualsevol moment del mes. L'objectiu és eliminar els períodes de deute i promoure el benestar financer dels treballadors i treballadores. Wagestream, fundada a Londres a l'any 2018, es va crear amb un propòsit social i entre els seus primers inversors es troben entitats benèfiques compromeses amb la millora del benestar financer de la població com Fair by Design, Joseph Rowntree, Barrow Cadbury Trust i Big Society Capital.

L'acord signat avui entre el Clúster TIC Catalunya Sud, Grupo Castilla i Wagestream permetrà també que les empreses associades puguin accedir a aquests serveis en unes condicions molt avantatjoses.  


 

Notícies relacionades