La panificadora Europastry cedeix màquines a Concactiva per a formar professionals del sector

Es tracta d’una màquina amassadora i una laminadora que serviran per a millorar la formació, l’ocupació, la innovació i el desenvolupament de les empreses del territori

Una de les màquines cedides per Europastry. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Els alumnes han pogut veure i fer ells personalment croissants amb o sense farcit i productes de full, des de la incorporació dels ingredients en la pastadora.

La multinacional Europastry ha entregat avui una amassadora i una laminadora a Concactiva, l'organisme de promoció econòmica del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Les màquines serviran per a la formació dels alumnes del curs d'Operacions Auxiliars a la Indústria Alimentària i el curs de Fleca i Brioixeria i Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Alimentació. Es tracta de Formació Ocupacional destinada a persones en situació d'atur subvencionada pel SOC.

L’amassadora i la laminadora serviran per a millorar la formació, l'ocupació, la innovació i el desenvolupament de les empreses del territori. Els alumnes han pogut veure i fer ells personalment croissants amb o sense farcit i productes de full, des de la incorporació dels ingredients en la pastadora, passant pel propi pastat, laminat (formació de capes entre la massa i la mantega), posteriorment el format, la fermentació, cocció, i com no el tast dels mateixos. Bona part d'aquests alumnes completaran la seva formació pràctica en les instal.lacions d'Europastry Sarral.

Notícies relacionades