Grup Mimara organitza un sopar benèfic en favor de la salut mental

La recaptació s’integrarà a la de La Marató de TV3, que enguany es dedica a la mateixa causa

Un dels centres de Grup Mimara, que a la demarcació està present a Fontscaldes, Valls, Pla de Santa Maria, Creixell i Segur de Calafell.
Redacció / Tarragona

Aquest divendres 12 de novembre el Grup Mimara -especialitzat en llars per a persones grans i atenció a persones amb trastorn mental sever- celebrarà el 'Dia Mimara per la salut mental'. Es tracta de la primera edició d'un sopar solidari, en col·laboració amb el Parc Samà de Cambrils.

La iniciativa pren sentit especialment en el context de la Covid, que segons l'empresa "ha generat una segona pandèmia i vinculada amb la salut mental". El sopar es vincularà a La Marató de TV3 d'enguany que precisament recaptarà fons per a aquesta causa. "Ens fa molta il·lusió, és el moment de poder sumar i ho volem fer amb la força de tota la demarcació de Tarragona" explica Belén Marrón, portaveu de Grup Mimara.

El 'Dia Mimara per la salut mental' tindrà dos moments diferenciats. Al matí hi haurà una visita al Parc Samà, oberta a tots els treballadors, residents i familiars de les residències que conformen el Grup Mimara, amb seu a Fontscaldes, Valls, Pla de Santa Maria, Creixell i Segur de Calafell (i amb un total d'onze arreu d'Espanya). La jornada començarà a les 11:00h amb l'arribada a les instal·lacions, continuarà amb la visita de tots els racons del parc, per procedir posteriorment a diferents activitats que estan coordinant els centres Mimara amb el Parc Samà.

A les 20.30h, el Parc Samà, un dels espais arquitectònics més icònics de la demarcació de Tarragona, es vestirà de gala per acollir el sopar benèfic. El Grup Mimara espera poder omplir les 200 places de la Sala del Marquesat. "Volem animar a tothom a que participin i vinguin al sopar, serà un esdeveniment molt divertit i on a més hi haurà un sorteig de regals molt interessants. Estem molt agraïts a totes les entitats que desinteressadament hi ha col·laborat", exposa la portaveu de Grup Mimara, tot afegint que "aquest és el primer sopar benèfic que realitzem, ara bé, no serà pas l'últim ja que volem contagiar l'esperit del nostre fundador, de Miguel Márquez, un empresari diferent, que va començar com a infermer apassionat per la gent gran i que transmet el compromís social de Grup Mimara".

El menú del sopar benèfic té un preu de 45 euros, 15 euros dels quals aniran destinats a La Marató de TV3. Durant l'acte, també es farà una presentació sobre la importància de la salut mental i la música en directe acompanyarà la vetllada. L'esdeveniment estarà obert a tot el públic que hi vulgui assistir. Per adquirir les entrades per al sopar benèfic, es pot fer a través dels següents enllaç: https://parcsama.es/mimara-sopar-benefic 

Fila 0 de recolzament

Les persones que no puguin assistir al sopar i vulguin realitzar una aportació econòmica a la fila 0 virtual, per tal d'arribar així al màxim de recaptació, ho poden fer mitjançant el compte bancari: ES90 0049 2601 0328 9484 9857

Aquest 'Dia Mimara per la salut mental' s'emmarca dins de la política de Responsabilitat Social Corporativa del Grup Mimara, en concret en el desenvolupament i la implementació dels ODS 3 (Salut i benestar), 4 (Educació de qualitat) i 17 (Aliances per assolir els objectius). A més, per a Mimara és molt important col·laborar amb accions que tinguin un impacte positiu per als seus usuaris i les seves famílies i, conseqüentment, amb la societat en general.

Notícies relacionades