Grup Denis, nova empresa Premium de la Cambra de Tarragona

L'empresa i l'ens cameral col·laboraran en les iniciatives de suport al teixit empresarial

Rubén Foguet, de Grup Denis i Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona.
Redacció / Tarragona

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha signat amb Rubén Foguet, gerent de Grup Denis, el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Grup Denis farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina. 

Els orígens del que avui és Grup Denis es remunten a l'any 1962 quan Josep Foguet Tarradellas constituí la societat Talleres Denis SA. Partint d'un petit taller,  que va anar creixent amb esforç i amb clara voluntat d'oferir el millor servei als clients, s'arriba a l'actual Grup Denis, que engloba a diferents empreses. 

En l'actualitat ofereixen un servei d'alta qualitat pel que fa al subministrament i manteniment de màquines per a la logística interna, motors estacionaris, venda de màquines per la manutenció, carretons elevadors, apiladors, transpalets, plataformes, màquines de neteja, ponts grua, polispasts, pescants, línies de vida; a més d'un servei tècnic professional.  

Grup Denis compta amb un departament de Formació, d'àmbit nacional, preparat per instruir i formar en matèria de seguretat per a la conducció de carretons elevadors. Des de l'any 1995 Grup Denis està ubicat al Polígon Industrial Francolí de Tarragona. On disposa d'unes instal·lacions de 3.000 metres quadrats entre oficines, magatzem i taller. 

L'any 2012 amplia el ventall de productes i serveis incorporant un Comitè de Desenvolupament de Negoci. Grup Denis està certificat en el sistema de gestió integrat de Qualitat UNE-EN ISO 9001:2015 i Medi Ambient UNE-EN ISO 14001:2015. 

Amb els convenis Premium la institució que presideix Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori. Assolint, d'aquesta manera, el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria. 

Notícies relacionades