Golf Costa Daurada afegirà dos nous restaurants a la seva oferta gastronòmica

Aquesta ampliació contempla arribar a les 14 pistes de pàdel i les cinc de tenis, amb l’objectiu de passar dels 2.300 socis actuals als 3.500

Marc Miquel, president del Golf Costa Daurada, flanquejat per Marc Tarragó, director gerent i Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i DiR Golf Costa Daurada.
Redacció / Tarragona

Golf Costa Daurada ampliarà la seva oferta gastronòmica amb dos nous restaurants que complementaran a l'actual, situat a la Casa Club. Marc Miquel, president del Golf Costa Daurada. Tarragona Sports Center ho ha anunciat avui en el decurs de l'esmorzar de Nadal amb la premsa.  

"El març de 2022 n'obrirà un i al primer trimestre de 2023 un altre", ha puntualitzat Miquel, qui ha afegit "que no competiran entre sí, sinó que es complementaran ja que l'oferta serà diferent. El que inaugurarem al març tindrà una capacitat per a 100 comensals".  

Aquestes inversions s'emmarquen dins de la segona fase d'expansió del Club, que contempla incrementar fins a deu el nombre de pistes de pàdel panoràmiques, amb l'objectiu d'arribar a les 14; augmentar fins a cinc les pistes de tennis de terra batuda i seguir diversificant l'oferta esportiva amb la incorporació de pistes de bàsquet.  

També dins aquesta segona fase s'ampliarà la capacitat de l'aparcament gratuït fins als 300 vehicles i es dotarà aquesta infraestructura de plaques solars i carregadors per als cotxes elèctrics. Les plaques solars abastiran pràcticament el cent per cent del consum actual d'electricitat al Club.   

Aquesta nova fase d'expansió, valorada en tres milions d'euros, es produeix després del projecte de desembarcament del gimnàs DIR, l'únic de la província i l'únic de la cadena en un entorn natural, la construcció de la piscina d'aigua salina i l'ampliació del camp de golf amb pistes de pàdel, tennis i el camp de pitch & putt, unes millores que han suposat una inversió de 14 milions d'euros.  

Marc Miquel ha fet balanç, també, de l'activitat a l'àrea de golf i ha assenyalat que a l'any es realitzen 40.000 sortides al camp, la meitat de socis i l'altra meitat corresponen a visitants i a touroperació.  

Golf Costa Daurada, Tarragona Sports Center, segueix treballant per consolidar el seu posicionament i convertir-se en un complex multiesportiu de referència, no només a les Comarques de Tarragona, sinó al conjunt del país, i disposar dels actius necessaris per donar un servei òptim als actuals 2.300 socis, amb l'objectiu d'arribar als 3.500. 

Notícies relacionades