La Unió de Botiguers de Reus i Salut i Treball signen un conveni de col·laboració per promoure la salut laboral

Els associats de l’entitat gaudiran de bonificacions a l’hora de contractar els serveis de l’empresa

Paco Lari, director general de Salut i Treball, i Meritxell Barberà, presidenta de la Unió de Botiguers de Reus.
Redacció / Reus

La Unió de Botiguers de Reus i Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, han signat un conveni de col·laboració que bonificarà la contractació dels serveis de prevenció de riscos d'aquesta empresa a les més de dues-centes botigues que formen part de la Unió de Botiguers de Reus.

L'acord, que ha tingut lloc a la sala Albert Via del Centre de lectura de Reus, ha estat subscrit aper Meritxell Barberà, presidenta de la Unió de Botiguers de Reus, i Paco Lari, director general de Salut i Treball. Totes dues organitzacions coincideixen a que aquest conveni és un primer pas de cara a teixir noves línies de col·laboració en els àmbits de la salut laboral i la formació de les treballadores i treballadors del sector comercial de la ciutat. En aquest sentit, des de la Unió de Botiguers remarquen la seva aposta de donar més serveis i avantatges als seus associats.

Salut i Treball té més de deu anys d'experiència al seu sector i és una empresa pionera en la prevenció de riscos laborals. Actualment compta amb seus a Reus, Barcelona i Lleida. L'empresa ha subscrit aqueest mateix any convenis de col·laboració amb el Gremi de la Restauració de Barcelona, amb el Barcelona Health Hub, el Gremi de Carnissers i també el Gremi de Forners. Fruit d'aquests acords Salut i Treball ofereix bonificacions als associats en la contractació del servei de prevenció i, a la vegada, s'estableixen estratègies i solucions específiques a les empreses de cadascun dels sectors empresarials.

Notícies relacionades