Freshly Cosmetics obre noves botigues a Reus, Barcelona, Gijón i Pamplona

Amb aquetes obertures la startup de cosmètica natural amb seu a Reus ja tindrà 8 punts de venda físics

Redacció / Reus

Freshly Cosmetics continua apostant pel retail i després de l'èxit amb l'obertura de la Freshly Store Glòries es prepara per obrir dues noves botigues físiques: la Freshly Store Gijón i la Freshly Store Pamplona. Les dues se situaran en punts estratègics del prime de les ciutats -al carrer Corrida a Gijón i l'avinguda Carlos III a Pamplona- i la startup de cosmètica natural nativa digital i sostenible espera poder obrir les portes abans de finals d'octubre. Amb aquestes noves obertures, Freshly Cosmetics tindrà vuit botigues repartides pel territori nacional, cinc de les quals obertes aquest any 2022.

Després d'inaugurar la Freshly Store Reus, l'última obertura ha estat la de la Freshly Store Glòries, a la plaça central de Westfield Glòries de Barcelona, en un local amb més de 130m² totals. Els Freshly Fans han demostrat les ganes que tenien de conèixer aquest nou espai, el primer de la startup en un centre comercial, i al llarg dels primers dies s'han anat succeïnt les cues. En total, més de 3.000 Freshly Fans han visitat el nou punt de venda, el segon de la firma de cosmètica natural a la capital catalana. 

La següent obertura serà la de la Freshly Store Sevilla, que obrirà en les pròximes setmanes al carrer Tetuan de la capital andalusa. I abans de finals d'octubre serà el torn de la Freshly Store Gijón i Freshly Store Pamplona, en locals de 180 i 130m² totals, respectivament. Les dues oferiran tots els productes vegans, formulats amb més del 99% d'ingredients naturals i testats dermatològicament. En total més de 80 referències entre productes facials, corporals, capil·lars, maquillatges (Freshly Makeup), productes per a nens i nenes (Freshly Kids) i per a mascotes (Freshly Pets). A banda de provar tots els productes, els Freshly Fans podran viure en primera persona el món de Freshly Cosmetics i submergir-se en els seus colors, olors i textures. 

"Més de 3.000 persones ja han visitat la nova Freshly Store Glòries i veure les seves cares d'il·lusió a les cues i quan entren a la botiga és brutal", afirma Nico Arregui, Head of Retail de Freshly Cosmetics, que detalla que "aquest 2022 ha estat l'any en què l'estratègia retail s'ha enlairat definitivament. Vam començar l'any amb tres botigues (Barcelona, Madrid i València) i amb aquestes noves obertures ja tindrem vuit Freshly Stores repartides per tot el territori". "Seguirem treballant per apropar-nos encara a més Freshly Fans i per seguir veient aquestes cares d'il·lusió, que ens mostren que anem en la direcció correcta per demostrar que una altra cosmètica és possible, també a peu de carrer". "Després de l'èxit de les obertures a Reus i Glòries ja tenim moltes ganes de veure les cares dels Freshly Fans de Sevilla, Gijón i Pamplona", conclou Arregui. 

Una història d'èxit nascuda a Reus el 2016

Freshly Cosmetics ha experimentat un creixement sostingut a través del seu canal online des de la seva fundació l'any 2016, que li ha permès superar els 1,2 milions de clients a 36 països d'Europa, Amèrica i Àsia i arribar a una facturació global de més de 100 M€. L'any 2021 la facturació de les tres Freshly Stores (Barcelona, Madrid i València) va representar un 5% del total i aquestes noves obertures ajudaran a fer que el retail de la companyia segueixi guanyant pes. 

Freshly Cosmetics va nàixer de la mà de Mireia Trepat i Miquel Antolín, enginyers químics de només 23 anys. Tots dos van veure l'oportunitat d'aportar valor al món cosmètic amb productes naturals per satisfer la demanda creixent d'aquests productes. Amb un ADN digital, han des dels seu propi canal online fins a arribar a més de 25 països. L'any 2019 van començar a inaugurar botigues físiques fins arribar a les 8 que tindran aquesta tardor. Són una de les Top Startups 2021 de LinkedIn Espanya i han guanyat diversos premis.

Notícies relacionades