Salut i Treball signa un acord estratègic amb la FEHT, la patronal del sector turístic a les Comarques de Tarragona

Consolidada a Reus, Tarragona i també a Barcelona i Lleida, la firma que dirigeix Paco Lari continua ampliant la seva influència al sud de Catalunya

Berta Cabré, presidenta de la FEHT i Paco Lari, director general de Salut i Treball, en un moment de la signatura.
Redacció / Tarragona

Salut i Treball, referent en serveis de prevenció de riscos laborals, segueix creixent i augmentant la seva influència al territori, gràcies a la signatura del conveni de partenariat amb la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme, FEHT, la patronal del sector turístic a les Comarques de Tarragona.  

Un acord estratègic que vincularà a Salut i Treball amb un dels principals motors econòmics del sud de Catalunya, tot aportant al turisme, i a les empreses del sector, la seva experiència i coneixements en el camp de la prevenció de riscos laborals. 

Dirigida per Paco Lari, en poc més de deu anys Salut i Treball s'ha consolidat a Reus i Tarragona i també al conjunt del país, amb delegacions a Barcelona i Lleida. La seva capacitat per anticipar-se a les necessitats dels clients, gràcies a una decidida aposta per la digitalització, especialització i la professionalitat de la vintena de persones que integren el seu equip, explica el posicionament i reconeixement del que gaudeix Salut i Treball entre els seus clients. 

Per la seva banda, la FEHT, representa el 90 per cent de les places de les Comarques de Tarragona i és una entitat sense ànim de lucre que defensa els interessos de l'empresariat turístic. Dins de la FEHT hi ha integrades les principals entitats i associacions privades que conformen el sector de l'hostaleria, el turisme i les activitats d'oci de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre.

Notícies relacionades