Grupo Castilla llança Emplower al congrés Factor Humano a Madrid

El nou portal té com a objectiu afavorir la comunicació interna, el talent, la satisfacció i l'eficiència entre les empreses i el seu personal empleat

Carles Castilla (CEO de Grupo Castilla) i Marcos Torres (director comercial i de màrqueting) durant la presentació d'Emplower.
Redacció / Riudoms

Grupo Castilla, líder en solucions de recursos humans per a empresa privada i administracions públiques, va presentar, en el marc del FH. MAD'24, Emplower, una eina intel·ligent per potenciar el valor de les persones en les organitzacions. L'estratègia de la companyia, basada en un innovador enfocament 360º en gestió de persones, únic al mercat, passa per potenciar el coneixement, afavorir la comunicació interna i impulsar el sentiment de pertinença cap a la marca ocupadora dels seus clients.

Segons Carles Castilla, CEO de la companyia, "Emplower és el resultat del nostre compromís amb la R+D+i i la millora contínua en els processos de RRHH. Gràcies a l'enfocament 360º i a la incorporació de noves línies de negoci de Talent Services, hem millorat la gestió del coneixement, facilitant així el desenvolupament d'eines cada vegada més funcionals, centrades en l'usuari i en les seves necessitats". I afegeix, "en un any clau per a les migracions al SaaS en tota la indústria HCM (Human Capital Management), Emplower pot ser el detonant que necessitaven els clients per accelerar la seva decisió de fer el salt al núvol".

Aquesta solució modular s'integra de manera nativa amb Innia, el motor de nòmina de Grupo Castilla, recentment anunciat al passat MWC 2024. Amb aquest llançament, la companyia avança un pas més cap a la renovació completa del seu portafolis de solucions, per posicionar-se com un dels principals HCM Cloud Provider. Espera un salt qualitatiu en els seus resultats i assolir, enguany, una facturació de 32 M€.

Marcos Torres, director Comercial i de Màrqueting assenyala que "aquest producte respon a un doble repte: satisfer la demanda històrica dels clients de base instal·lada que requerien d'un look&feel més amigable i, al mateix temps, oferir la incorporació de noves prestacions com el gestor de continguts integrat o les capacitats de la Intel·ligència Artificial (IA)". A més, assegura que la seva arquitectura 100% cloud garanteix l'escalabilitat i la seguretat de les dades, mentre que la seva transversalitat la converteix en una solució plug&play, fàcilment integrable amb qualsevol motor de nòmina.

L'eina està ja disponible al mercat exclusivament en modalitat SaaS, tant per al nou client de segment mig-alt, com per a renovacions de la base instal·lada. En aquest sentit, la companyia preveu implantar-lo gradualment als seus més de 3.000 clients de tecnologia HCM, durant els pròxims cinc anys.

Notícies relacionades