Grupo Castilla obté la certificació ISO9001 als serveis Cloud, BPO, Suport i consultoria

AENOR ha atorgat el Certificat del Sistema de Gestió de Qualitat a la companyia amb seu a Riudoms

L'acte de lliurament es va fer el passat dimarts, 2 d'abril. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Riudoms

Grupo Castilla ha superat amb èxit l'auditoria realitzada per l'empresa certificadora AENOR i, com a resultat, ha obtingut la certificació de la norma ISO 9001:2015, que acredita la qualitat dels serveis principals de la companyia.

Per la seva banda, AENOR ha conclòs que la companyia compleix correctament amb tots els procediments del Sistema de Gestió de Qualitat. En primera instància, l'auditor encarregat d'avaluar la companyia, ha destacat que "el sistema de gestió de Grupo Castilla denota un nivell de maduresa molt desenvolupat".

Aquest fet també l’ha corroborat part de l'empresa certificadora, tot atorgant a Grupo Castilla la corresponent certificació d'empresa complidora amb la norma UNE-EN ISO 9001:2015, amb una vigència vàlida fins al 2021.

La norma ISO 9001:2015 és de gran importància per a les grans companyies tecnològiques com Grupo Castilla, donat que es tracta de la principal norma relacionada amb la gestió de la qualitat, amb un reconeixement mundial.

La ISO 9001:2015 és la principal norma relacionada amb la gestió de la qualitat, amb un reconeixement mundial

Mitjançant aquesta certificació, la companyia acredita la seva capacitat pel desenvolupament de l'activitat principal de l'empresa (serveis tecnològics especialitzats en la gestió dels RRHH) i permet millorar la satisfacció i necessitats dels més de 2.200 clients nacionals que gestiona.

Per aquestes raons, l'obtenció d'aquesta certificació era un dels objectius inclosos dins l'actual Pla Estratègic que està impulsant Grupo Castilla, molt enfocat cap a la professionalització de l'empresa, la millora continua i la simplificació organitzativa.

Precisament, és aquesta major orientació cap a l'organització i la qualitat en tots els seus processos relacionats amb els serveis que ofereix, el que dona lloc a un increment dels marges d'explotació i, alhora, potencia el creixement del negoci en tot el territori espanyol.

Notícies relacionades