IDETSA estrena instal·lacions al centre de l’Hospitalet de l’Infant

L’empresa municipal que gestiona l’àrea de Promoció Econòmica deixa el polígon per tenir més proximitat amb el teixit comercial i amb els ciutadans

La nova seu d'IDETSA, a la Via Augusta de l'Hospitalet de l'Infant.
Redacció / Vandellòs i l'Hospitalet

L'empresa municipal que gestiona l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Iniciatives de Desenvolupament Empresarial Les Tàpies S.A (IDETSA), acaba d'estrenar instal·lacions a l'avinguda Via Augusta, número 2. Amb aquest canvi, IDETSA busca més proximitat amb les ciutadans i el teixit comercial.

IDETSA continuarà oferint en aquestes instal·lacions els seus serveis a la ciutadania i al teixit empresarial (Borsa de Treball, Servei d'Atenció Laboral i Servei d'Assessorament a Emprenedors) i, en breu, també altres serveis nous relacionats amb la mobilitat (per exemple, amb les zones d'aparcament regulat que s'implantaran a l'Hospitalet de l'Infant durant l'estiu i amb el lloguer de bicicletes elèctriques). En aquest nou emplaçament, s'hi ha instal·lat igualment la Regidoria de Comerç i l'oficina comercial d'Idetsa Fibra; i, a més, s'hi habilitarà un espai perquè les associacions empresarials locals puguin reunir-se.

A les antigues instal·lacions que ocupava IDETSA al polígon Les Tàpies, hi seguirà estant ubicat el Viver d'Empreses i les aules de formació d'IDETSA. Aquest equipament passa a fer les funcions de Centre de Negocis. En aquest sentit, IDETSA té previst oferir en lloguer la part central de l'edifici, que consta de planta baixa i planta primera, a les empreses i emprenedors que necessitin disposar d'espais per a oficines.

La Regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Maria José Gómez, explica que "els objectius del canvi d'ubicació de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament al centre del poble de l'Hospitalet de l'Infant són: apropar els serveis als veïns i als empresaris i emprenedors, contribuir a la dinamització del sector comercial ocupant un local que estava buit fins ara i atraure empreses al polígon Les Tàpies".