Grupo Castilla, un partner per assumir nous reptes en RRHH

L'empresa reusenca ha posat a disposició dels seus clients una app de mobilitat amb les principals funcionalitats de RRHH

Carles Castilla, segona generació al capdavant d'aquesta empresa familiar.
Redacció / Reus

Grupo Castilla, és una de les companyies líder en solucions tecnològiques de RRHH (HCM) per gestionar el cicle de vida complet dels empleats, enfocada a mitjana i gran empresa. El programari contempla diferents mòduls de gestió, com per exemple son la selecció, plans de carrera, competències, nòmina, gestió del temps. 

A més, Grupo Castilla incorpora una potent solució de HR Analytics perquè els directius de RRHH prenguin decisions alineades amb l'estratègia de l'organització, a partir de les dades reals.

D'altra banda, i com a resposta a les noves tendències del sector, Grupo Castilla ha posat a disposició dels seus clients una app de mobilitat amb les principals funcionalitats de RRHH que necessita qualsevol persona dins una organització. Entre d'altres, compta amb un servei d'externalització de la nòmina per ajudar als Departaments de Personal a focalitzar-se en les tasques de RRHH de major valor afegit. Com a novetat, al Juliol de 2017 ha incorporat una nova línia de consultoria estratègica de RRHH per ajudar a les empreses en la creació d'unes polítiques de RRHH alineades amb l'estratègia del negoci.

Grupo Castilla és una pime familiar fundada a Reus l'any 1979 i nascuda ja nativa digital. Al 2016 va assolir els 8,6MM de facturació amb una cartera de 2.300 clients actius. Gràcies al seu equip humà format per més de 150 professionals i una xarxa territorial de 13 oficines, dóna un servei de proximitat i qualitat, especialitzat en RRHH.