La Terrassa Club Nàutic Salou, un lloc per gaudir amb tots els sentits

El nou restaurant del Port de Salou ens brinda una oferta gastronòmica innovadora amb el segell del xef Joan Urgellès

L'equip de La Terrassa Club Nàutic Salou. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

Restaurant Club Nàutic Salou

Port Esportiu s/n · 43840 Salou
www.grupocasablanca.cat · info@grupocasablanca.cat
Facebook "Restaurante Club Náutico Salou"
Tel. 977382 168

Un nou concepte d'establiment neix a la vora del Port de Salou, es tracta de la Terrassa Club Nàutic Salou, amb José María Perera del Restaurant Tennis Salou al capdavant, un espai que ja s'està fent un lloc en la gastronomia i oci del municipi.

Només fa un parell de mesos que La Terrassa Club Nàutic Salou ha obert i ja ha sabut mostrar-nos la seva originalitat, l'espectacle i el seu saber fer. El concepte d'aquest nou establiment liderat per José María Perera, propietari també del Restaurant Tennis Salou, es basa en l'organització d'esdeveniments gastronòmics perquè els clients en gaudeixin amb tots els seus sentits. Una barreja de gastronomia i d'oci que es tradueix en tastos de vi, menús tematitzats, jornades de cuina tradicional, calçotades o concerts de música en directe. Sempre amb el bon acompanyament de la cuina original i creativa elaborada amb productes frescos, de qualitat i de Km 0.

El reconegut xef reusenc Joan Urgellès n'és el coordinador i l'assessor gastronòmic i cada cap de setmana dissenya els menús i ens convida a tastar els plats més suculents i innovadors de la seva premiada cuina: el bany de tàrtar de salmó, la maionesa de kimchii, la ceba cruixent i herbes variades; la sopa de ceba trufada en diferents textures i temperatures o el caneló de galta de porc Duroc rostida, el bolet shiitake saltat i el seu suc de rostit a l'aroma del Vermut Miró.

Del menú diari se n'ocupa Niko Popa, qui es decanta per una cuina mediterrània amb productes frescos de proximitat. Cada setmana ens sorprèn amb un menú diari original i a la vegada apte per a tots els gustos. Els seus plats de cuina tradicional estan elaborats amb productes de temporada però sempre ens ofereixen un toc d'originalitat, i ens podem trobar uns calçots en tempura i romesco, la patata emmascarada de botifarra negra o el fricandó de vedella amb bolets de temporada.

La cara més visible d'aquest nou espai gastronòmic és la de Sonia Perea; n'és la responsable de les relacions públiques i també gerent del restaurant i treballa perquè els serveis que ofereix La Terrassa siguin d'alta qualitat i perquè el client sempre acabi tornant.

A banda de l'oferta gastronòmica, La Terrassa Club Nàutic també disposa d'un bar cafeteria on es pot prendre un cafè o una copa alhora que gaudim de les vistes de privilegi que ens ofereix el Port de Salou. A l'estiu, obriran un xiringuito per fruir dels seus serveis vora el mar.

Notícies relacionades