L’Hotel Monument Mas Passamaner celebra enguany el seu 15è aniversari

L’hotel de cinc estrelles és referència al Camp de Tarragona i prepara l’efemèride amb diverses promocions i activitats

Un edifici singular obra de l'arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner. FOTO: CEDIDA.
Fèlix Llovell / La Selva del Camp

Un racó del restaurant La Gigantea.

Hotel Monument Mas Passamaner

Camí de la Serra, 52, 43470 La Selva del Camp (Tarragona)

Telèfon: 977 766 3 33

hotel@maspassamaner.com

www.maspassamaner.com

Inaugurat l'any 2003 gràcies a la rehabilitació del prestigiós arquitecte palencià Ángel García Puertas, Mas Passamaner és una casa senyorial modernista obra del cèlebre arquitecte barceloní Lluís Domènech i Montaner, situada al municipi de La Selva del Camp (Baix Camp).

L'Hotel Monument Mas Passamaner té cinc estrelles i disposa de 24 habitacions acollidores dissenyades per al confort, la tranquil·litat i l'embadaliment dels seus hostes. Estances amb un toc més estiuenc que disposen d'un petit jardí privat, habitacions modernistes situades a l'edifici principal, o d'altres amb accés directe a la piscina. Totes fan que els hostes tinguin una estada agradable i amb tot tipus de comoditats.

Després de passar per diverses mans, l'arquitecte Ángel García Puertas va adquirir l'edifici el 2001 i va fer-li una produnda reforma que ha aconseguit que, com explica, "cadascuna de les habitacions de Mas Passamaner superi, amb escreix, les expectatives dels nostres visitants més exigents". L'artífex de la rehabilitació de l'antic edifici, rebla que "cada habitació és única i totes gaudeixen d'una decoració i una distribució exclusiva".

Una altra característica que defineix l'Hotel Monument Mas Passamaner és la seva gastronomia. El restaurant La Gigantea permet gaudir als comensals de la més genuïna cuina d'autor tradicional catalana i internacional amb plats originals i de sempre i exquisits productes de la zona.

Mas Passamaner disposa també d'un heliport, de quatre pistes de pàdel d'última generació, d'un Spa&Wellness i de tres sales de reunions amb capacitat de 12 a 250 persones. Ángel García Puertas no dubta en afirmar que "el nostre entorn és ideal per fer una escapada romàntica amb la parella, per celebrar un casament amb encant, per tot tipus de celebracions familiars, batejos, aniversaris, comunions o reunions d'empresa". També fa una especial menció a l'equip de l'hotel "del tot professional i molt polivalent".

Mas Passamaner representa tot un estil de vida, una manera de fer d'una època inèdita, romàntica, plena de misteris, amants, riqueses, orgulls, i passions. La decoració esgrafiada, els vitralls, les escultures, la ceràmica i el ferro forjat, atorguen a aquesta casa un aire decididament modernista i una bellesa colpidora plena de vida.

Per celebrar aquest 15è aniversari, l'Hotel Monument Mas Passamaner ja prepara diferents activitats i promocions per commemorar aquesta efemèride.

Notícies relacionades