El Daurada Música Festival 2018 torna a l’Auditori de Vila-seca amb un cartell de luxe

Els dissabtes 14, 21 i 28 diversos concerts amb intèrprets de primer nivell delectaran als amants de la música

Un instant de la presentació del Daurada Música Festival 2018. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Vila-seca

El baríton tarragoní, Àngel Òdena, promotor del Daurada Música Festival, va presentar la nova edició del Daurada Música Festival 2018, que se celebrarà al mes de juliol a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Òdena va destacar la qualitat artística dels intèrprets que participaran en els tres concerts previstos i la diversitat d'estils musicals.

"Volem consolidar un festival d'estiu que sigui referent al sud de Catalunya". Així resumeix Òdena l'objectiu del Daurada Música Festival, remarcant "la qualitat artística i professional dels intèrprets, cosa que el converteix en un festival molt atractiu, no només per a la gent de les nostres comarques, sinó també per a la resta de visitants". Òdena va titllar el Daurada Música Festival com a "obert i transversal".

El Daurada Música Festival 2018 se celebrarà els dies 14, 21 i 28 de juliol. El primer dia, el 14 de juliol, tindrà lloc un concert líric, amb la participació de la soprano Maria Rey-Joly i del tenor Enea Scala, que debutarà a l'Estat espanyol, acompanyats de la pianista Anna Creixells. El 20 de juliol es canvia d'estil, amb un espectacle de jazz. El baix Stefano Palatchi deixa de costat la seva exitosa interpretació operística, per donar el salt al jazz.

El dia 28 de juliol, hi haurà dos concerts lírics. El primer, a les 21 hores, a càrrec de la soprano Sàbina Puértolas i el baríton Àngel Òdena, amb Marco Evangelisti com a pianista. A les 22,30 hores, concert al hall de l'Auditori Josep Carreres, amb l'actuació de la soprano Helena Botella Duran amb el pianista Bruno Anguera. Sobre aquest darrer concert, Òdena ha volgut destacar "l'aposta pels artistes joves de les nostres comarques que comencen i que necessiten suport, un fet que repetirem en les següents edicions del festival".

El Daurada Música Festival 2018 destaca també pel seu vessant solidari, ja que destinarà part dels seus beneficis a l'Asociación Española Contra el Cáncer (AECC). Ana Vilallonga, presidenta de la Junta Provincial de l'AECC de Tarragona, ha volgut agrair a l'organització que comptin amb l'AECC per ajudar-los de forma solidària. Vilallonga ha destacat que "és la ciutadania, la que es mou contra el càncer, i l'ajut que rebem amb fons donats que procedeixen d'actes com aquests serveixen per continuar finançant la investigació sobre el càncer en general, així com projectes específics i beques postdoctorals vinculats a trobar fórmules per millorar la vida dels pacients".

De la seva banda, Josep Solorzano, programador de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca i director del Conservatori, va remarcar que "Vila-seca sempre s'ha caracteritzat per la promoció d'aquest tipus de concerts i de gales solidàries. Aquest Festival conté els tres elements que nosaltres més valorem: cultura, música i solidaritat". Les entrades pels concerts ja están a la venda. Es poden aconseguir a través del web: www.dauradafestival.com