Restaurant Brisa: el Mediterrani a la taula (a sobre i al costat)

A tocar del mar i del Castell de Tamarit, l’establiment d’Altafulla té en les vistes un gran valor afegit als seus arrossos i peixos

Un arròs amb essència marinera que es pot degustar veient el Castell de Tamarit. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Altafulla

El restaurant Brisa es caracteritza per la seva privilegiada situació al costat del mar, amb una terrassa a la mateixa platja, i per una carta amb un fort accent mediterrani, en la que el peix fresc i l'àmplia varietat d'arrossos són els plats estrella. 

El Brisa es va remodelar l'any passat. L'innovador espai es va dissenyar en col·laboració amb l'agència d'interiorisme Francisco Segarra de Castelló. Inaugurat a l'abril 2018, té un interiorisme d'estil vintage i modern i, a la vegada, amb essència marinera.

El Brisa és el restaurant del Tamarit Beach Resort, que des de la seva inauguració el 1961, no ha cessat d'innovar. L'any passat, van redissenyar el logotip i van actualitzar la seva imatge corporativa, adoptant aquest nom. A més, van inaugurar una nova zona de bungalows de luxe.

El Tamarit Beach Resort encara la temporada 2019 reforçant la seva inversió en noves millores com l'ampliació de la zona esportiva amb nova pista de pàdel, minigolf i beach volley i la remodelació completa dels allotjaments Thalassa i Pineda, entre altres novetats.