Sanromà, local renovat i la mateixa excel·lència gastronòmica

El restaurant de Castellvell del Camp reforça la seva aposta per la cuina tradicional i els productes Km 0

L’interiorisme del nou local té una línia avantguardista. FOTO: CEDIDA.
Fèlix Llovell / Castellvell del Camp

Una especialitat del Sanromà.

Restaurant Sanromà

Avda. de Reus, 24.

43392 Castellvell del Camp

Tel.: 977 85 52 12

info@sanromarestaurant.cat

www.sanromarestaurant.cat

El conegut i prestigiós restaurant de Castellvell del Camp, situat a l'entrada de la població, a només a dos quilòmetres de Reus, l'any 2015 va fer una important renovació total del local, abandonant l'ambient rústic. Ara, l'establiment de la família Sanromà té una línia arquitectònica avantguardista amb un menjador elegant, confortable i modern, que guanya amb espai, llum natural, sonorització, iluminació i climatització, predominant la fusta noble de color clar, taules amples i mantelleria fina. I la bona cuina que sempre l'ha caracteritzat.

Es tracta d'un establiment familiar, que es va inaugurar l'any 1983, reformat fa dos anys, i que ofereix una carta de cuina casolana i artesana i, sobretot, de producte. El restaurant disposa d'un hortet a la part del darrere en el que es conreen part dels productes de la cuina per elaborar els plats de temporada, com escaroles, cols, tomàquets, maduixes i tot tipus d'herbes aromàtiques. I en un altre hort més gran tenen la resta de verdures, i també gallines i ous ecològics. En definitiva, un establiment de Km. 0. A l'hivern, per encàrrec, ofereixen el mandongo, un plat molt tradicional de la comarca, difícil de trobar en els restaurants. Plats de tota la vida ben fets, realitzats amb vocació i paciència, seguint les receptes de les àvies, sense oblidar alguna aportació innovadora.

L'establiment el van iniciar el matrimoni Agustí Sanromà i Rosa Vives. Més tard s'hi van incorporar els seus fills, la Rosa i l'Agustí, i amb el pas del temps es va produir el canvi generacional, completat el 2004. La Rosa Sanromà ha après de la seva mare tots els secrets dels fogons i també ha fet alguns cursets de cuina, amb la Mariona Cuadrada, per conèixer les tècniques culinàries. La bodega està molt ben assortida i a la carta de vins el comensal pot triar entre unes 250 referències diferents, molts d'ells són de les comarques tarragonines (sobretot Priorats i Montsants); en té cura l'Agustí que n'és un gran coneixedor i sommelier. Entre d'altres, les especialitats de la carta són els canelons casolans, els bunyols de bacallà, els raviolis de gamba i porro semi-fred amb vinagreta, el carpaccio de pop amb oli de farigola, el foie-gras d'ànec mi-cuit, l'entrecot a la brasa "vedellona de Girona o el bacallà "Rafols" a l'empordanesa.

Notícies relacionades