Rocallaura Spa, un oasi de tranquil·litat en plena Ruta del Cister

Lloc de contrastos, on conviuen el passat i el present

El circuït termal, modern i alhora amb encant. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Vallbona de les Monges

Rocallaura Spa

c/Afores, s/n.

25268 Rocallaura (Vallbona de les Monges, Lleida)

Tel: 973 330 632

www.ocahotels.com

A l’inici de l’any 2018, Oca Hotels va comprar el Balneari de Rocallaura canviant-li el nom per el de Rocallaura Spa. Inaugurat l'any 2008, a les afores de Rocallaura, aquest hotel spa és un oasi enmig de la natura que combina el confort i les comoditats d'un hotel amb la relaxació que proporciona un complet spa. És un lloc de contrastos, on conviuen el tradicional amb el modern, el descans amb l'activitat i el passat amb el present.

Està situat en un històric establiment amb un encant especial, amb follet, i amb gairebé 100 anys a les seves esquenes. Tot va començar en 1909, quan l'aigua de Rocallaura va ser declarada d'utilitat pública. Així va néixer inicialment com balneari, que de seguida va cridar l'atenció de les famílies acabalades d'aquella època, pel seu màgic entorn i les qualitats termals de l'aigua. Al 1917 es va començar a construir al seu al voltant un hotel, que després de diverses remodelacions, avui alberga unes instal·lacions magnífiques.

L'hotel, en plena Ruta del Cister, el conformen dos espais diferenciats, d'un costat els allotjaments i de l'altre, les instal·lacions de l’spa que abasten més de 2.000 m2. Els espais interiors són amplis i elegants. Així mateix, en la decoració s'ha volgut conservar l'halo de tradició que desprèn la seva història i s'ha optat per colors suaus i decorats sobris.

En total compta amb 82 habitacions (67 habitacions, 6 suites i 9 junior suites), amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directa, barnús i sabatilles, assecador de cabell, Wi-Fi, tancament electrònic. Un dels seus principals atractius és, sens dubte, la zona spa, que ofereix una àmplia varietat de massatges i tractaments, amb diferents sessions i programes de fins a una setmana de durada.

A més d'un lluminós i modern circuit aquàtic amb piscines actives, diferents saunes i dutxes de contrast, en les seves instal·lacions podem trobar també cabines de tractament, on s'apliquen diferents tècniques.