Arena Tapas: l’art de divertir el paladar amb productes frescos i de proximitat

El restaurant de l’Hotel Blaumar s’ha reinventat aquest estiu amb una remodelació de l’espai i una nova proposta gastronòmica

Una imatge de les tapes de l'Arena Tapas. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

L'hotel Blaumar ha reinventat la seva proposta gastronòmica aquesta temporada 2019. El seu restaurant, rebatejat com Arena Tapas Restaurant, es va reinaugurar el passat més d'abril amb una renovada carta basada en tapes i pinxos de cuina mediterrània i una atractiva remodelació de l'espai.

El concepte gastronòmic del nou restaurant de l'hotel Blaumar gira al voltant de la cuina amb productes frescos i de proximitat. Basa la seva carta en l'estacionalitat dels productes, aconseguint sabors autèntics, naturals i casolans en cada creació. La ubicació del restaurant és un altre dels atractius de l'establiment. Situat al cèntric Passeig Marítim, ofereix grans vistes de la costa i en plena temporada d'estiu es converteix en el centre neuràlgic de Salou.

L'Arena Tapas Restaurant suposa una transformació del que fins al 2018 era el Restaurant Arena, l'espai de restauració de l'hotel Blaumar durant els últims 19 anys. El local reobre amb una proposta tradicional i, al mateix temps, trencadora. Amb l'objectiu d'estendre el costum local de plats per compartir i el "tapeo" al turisme estranger, planteja una llarga carta de tapes, racions i porcions acompanyada d'un vi, vermut o cervesa.

Així mateix, aprofita aquesta proposta tradicional per crear petites mostres gastronòmiques creatives per divertir al paladar. Entre l'oferta gastronòmica es poden trobar tant opcions vegetarianes, com també alternatives a al·lèrgens i per a celíacs. Tot plegat, amb un preu molt assequible. Amb aquesta oferta el nou espai de restauració busca cridar l'atenció del públic de proximitat de Salou, Reus i Tarragona, però també la dels turistes amb la intenció de degustar la gastronomia autèntica i autòctona de la regió. Els vins, l'altra gran aposta de l'Arena Tapas Restaurant, seran sobretot referències de Tarragona. La carta enològica es completarà amb noms reconeguts a escala espanyola com: Rioja, Ribera, Somontano, Rueda, Bierzo i Rías Baixas.

L'evolució de l'Arena Tapas Restaurant ve acompanyada d'una reforma integral de la imatge i l'establiment. La renovada imatge s'aplica a un cuidat disseny interior, on predomina l'escènica mediterrània que convida a passar una bona estona amb els amics o la família. El restaurant fa un horari ininterromput per tal d'oferir diverses ofertes gastronòmiques a diferents franges horàries i àpats.