Balnerari de Rocallaura, la pau de les aigües a només 60 km de Tarragona

Les propietats terapèutiques i l'entorn fan de l'espai una autèntica joia

La zona d’aigües té unes atractives vistes al paisatge. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Vallbona de les Monges

Balneari de Rocallaura

Afores, s/n

(25269) Rocallaura-Vallbona de les Monges

Tel.: 973 330 632.

recepcio(ELIMINAR)@hotelbalneariderocallaura.com

www.hotelbalneariderocallaura.com

Us imagineu un dia d’hivern ben fred, en un jacuzzi, davant la verdor d'un turó, acariciat pel sol, mentre les bombolles ens donen massatges al cos i gaudim d'unes aigües excepcionals? Això es possible al Balneari de Rocallaura. Inaugurat l'any 2009, als afores de Rocallaura, a Vallbona de les Monges (l’Urgell), a només de 60 km de Tarragona, aquest balneari és un oasi enmig de la naturalesa, que combina el confort i les comoditats d'un hotel de 4 estrelles amb la relaxació que proporciona un balneari. És un lloc de contrastos, on conviuen tradició i modernitat, descans i activitat, passat i present.

Situat en un històric establiment amb un encant especial i amb gairebé 100 anys a les seves esquenes, el balneari de Rocallaura està catalogat a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Tot va començar en 1909, quan l'Aigua de Rocallaura va ser declarada d'utilitat pública. Així va néixer el balneari, que de seguida va cridar l'atenció de les famílies riques d'aquella època, pel seu màgic entorn i les qualitats termals de l'aigua. El 1917 es va començar a construir al seu al voltant un hotel, que després de diverses remodelacions conserva l'esperit de la tradició amb decorats sobris i elegants.

El balneari, que ofereix una àmplia varietat de massatges i tractaments termals, amb diferents sessions i programes de fins a una setmana de durada. A més d'un lluminós i modern circuit termal amb piscines actives, diferents saunes i dutxes de contrast, a les seves instal·lacions podem trobar també cabines de tractament, on s'apliquen les diferents tècniques termals. Les seves aigües confereixen a l'estació termal unes propietats excepcionals per a les afeccions renals, entre altres múltiples aplicacions, constatades i contrastades a través del centenar d'anys que aquestes aigües, especialment alcalines, s’utilitzen per aquestes dolències. Si us hi banyeu, de seguida notareu els efectes terapèutics en la pell.

Notícies relacionades